Superb gastro

Hotel Central nudi bogat izbor ugostiteljskih usluga na nekoliko lokacija – od neformalnih cafea do elegantnog restorana, od raznolikih domaćih jela spravljenih na razne načine do inovativnih kreacija u kojima se kombiniraju tradicija i moderni trendovi kako domaće tako i međunarodne kuhinje.

Ako želite proširiti svoje gurmanske doživljaje svakako posjetite restoran Central hotela. Udobnost i ugodna atmosfera, profesionalnost i ljubaznost osoblja uz nezaobilazne gastronomske užitke i delicije vrhunac su ponude našeg restorana. U ponudi su vrhunski gastronomski specijaliteti, domaća i međunarodna jela kvalitetno pripremljena i profesionalno poslužena te novi kulinarske trendovi, a meso, mlijeko, jaja i povrće iz eko uzgoja garancija su za užitak u zdravoj hrani.

U svakodnevnoj ponudi možete naći široku lepezu nacionalnih jela, ali i gostovanja najpoznatijih europskih i orijentalnih kuhinja, bogati jelovnik hladnih i toplih jela, salata te nadaleko poznatih slastica i visokokvalitetnih vina.