Anticelulitni Program

Anti-celulitna masaža & Body wrapping

Kombinacija body wrappinga (zamatanja tijela) anticelulitnim gelom kao bazom te polusatne masaže anticelulitnim uljem. Tretiraju se svi celulitu podložni dijelovi tijela, a posebna pozornost i vrijeme posvećuje se ,,kritičnim zonama,, (bedra, bokovi, trbuh).           
                                             

Lipo Detox anticelulitni tretman

Riješava problem zadržavanja vode u potkožnom masnom tkivu, istodobno vlaži kožu i jača njezinu barijeru. Dobra barijera kože osnova je za normalno djelovanje limfnog sustava.

 

Piling tijela

Jedinstvena njega koja kombinira čišćenje i peeling te ima učinak aromaterapije. Sitne granulice soli obogaćene mineralima otklanjaju suhe mrtve stanice sa kože te potiču izmjenu tvari u organizmu.       

Ultrazvuk

Aparat sadrži 6 različitih vrsta elektrovalova koji se kombiniraju te omogućuju različite programe za lice i tijelo. Aparat je kombinacija ultrazvuka i elektrostimulacije i u sebi sadrži 43 vrste programa za lice i tijelo. Njegovom primjenom postiže se vidljivo smanjenje celulita i postižemo bolji tonus mišića i kože.

Elektrostimulator

Aparat za savršeno oblikovanje tijela. Ima duboku, jaku pokretnu silu: masira, uklanja toksine, poboljšava mikrocirkulaciju tijela, ubrzava metabolizam i jača imunitet.