Njega Ruku i Nogu

Manikura

Osnovna njega noktiju uključuje čišćenje, popravak i oporavak noktiju da bi ponovno zdravi rasli te zaštitni prirodni premaz za njegu i sjaj. U tretmanu manikure koristimo kreme, peelinge, sredstva za zaštitu nokta.

          

Francuska manikura 

Klasična tehnika lakiranja uključuje rad sa tri viskozna laka prirodnih boja: bijela, roza i bež. U ponudi imamo kompletnu paletu različitih boja.

                                               

Nail art

Profesionalno ukrašavanje noktiju. Educirane i iskusne kozmetičarke u suradnji s vama ostvarit će jedinstvena mini-umjetnička djela u kojima ćete još dugo uživati.

                       

Umjetni nokti 

Tretman ugradnje i održavanje umjetnih noktiju. U ponudi su raznovrsne gelove i tipse vrhunske kvalitete, koji omogućavaju modeliranje i korigiranje noktiju kako bi vaše želje bile ispunjene do kraja.

Spa pedikura

Tretman obuhvaća peeling za meku i glatku kožu, masku i balzam za njegu te relaksirajuću masažu nogu uz uređivanje lakiranje noktiju. Osnovna zadaća pedikiranja je zaštita stopala i noktiju te sprečavanje traumatskih promjena na njima.

 

Parafinska kupka

Odlična njega za umorne noge i ruke podložne negativnim utjecajima. Topli tretman bogat eteričnim uljima potiče cirkulaciju, a vašu kožu omekšava i hrani čineći je ponovo glatkom i elastičnom.

 

Depilacije toplim voskom

Prepustite se s povjerenjem stručnim rukama našeg osoblja i riješite se neželjenih dlačica toplim voskom, koji se zagrijava na temperaturi tijela čime se sprečava pucanje kapilara.

 

Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom je dugotrajnija metoda uklanjanja dlačica od brijanja. Šećerna pasta u cijelosti obuhvata dlačicu i čupa je iz korijena zbog čega je ponovno izrastanje usporeno. Kod egipatske depilacije dlačice ne urastaju, razmaci između depilacija su sve duži, a koža je poslije mekana i glatka.

Fotoepilacija (IPL)

Intense pulsed Ligft (IPL) je efikasna i sigurna metoda koja Vam na bezbolan način putem pulsirajuće svjetlosti dugotrajno uklanja neželjene dlačice. Tretiraju se sve zone, od lica, pazuha, ruku, grudi, vrata, leđa, do trbuha, bikini zone i nogu.